Tjänster

Golvslipning

Vi slipar ditt trägolv varsamt med våra moderna maskiner med sug för minskat dammutsläpp. Vi arbetar med kvalitet, kunskap och kostnadseffektivitet. Vi har lång erfarenhet av trägolv och golvslipning. Våra kunder är viktiga för oss och gör därför ett första besök innan du beställer vår tjänst. Det gör vi kostnadsfritt. Efter golvslipningen gör vi en avstämning innan du betalar eftersom vi vill att du är nöjd. Efter det gör vi en uppföljning så att du är nöjd med golvslipningen.

Ytbehandling

Efter golvslipningen ytbehandlar vi alla trägolv. Det krävs för att trägolvet ska komma till sin rätt och för en längre hållbarhet. Du väljer vilket material, men vi kommer att rekommendera olika behandlingar utifrån hur trägolvet används. Du kan välja mellan lack, olja eller hårdvax. Alla med olika resultat. Lack gör trägolvet blankare, medan olja visar träets vackra ådring. Hårdvax för en slät yta som inte blänker så mycket.

Nytt trägolv

Väljer du ett helt nytt trägolv är du bara att gratulera. Du får ett mycket tåligt och vackert trägolv. Inga andra material är så levande som trägolv. Väljer du parkett får du ett vackert trämönster på ditt golv, vilket gör det ännu mer levande och ger karaktär åt ett rum. Anlita oss för bästa resultat.

Golvvärme

Önskar du golvvärme under ditt trägolv? Det går mycket bra att installera. Då rekommenderar vi en lamellparkett som inte är så tjock. Då får du bästa möjliga värme. Även andra slags parketter passar med golvvärme men för bästa resultat är det bra att välja ett träslag som inte är så tjockt. En utbildad fackman bör alltid lägga golvvärmen och parketten så inte träet slår sig. Kontakta oss för tips och råd om golvvärme.

Golvslipning – ett effektivt och ekonomiskt sätt att fräscha upp golvet.